Η Bayer στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

  • Γιάννα Σουλάκη
bayer
Η εταιρεία Bayer συμμετέχει ενεργά στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Η Bayer, ως ηγέτης στην  Καινοτομία και σημαντικός εταίρος στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, δε θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν. To 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 και 31 Μαρτίου 2019 και έχει ως στόχο να αναδείξει τις τάσεις και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«Η Bayer Ελλάς απασχολεί 275 εργαζομένους, εκ των οποίων το 57% είναι γυναίκες, γεγονός που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εταιρική της κουλτούρα για ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης προς όλους τους εργαζομένους της. Στοχεύοντας να υπογραμμίσει το εύρος των ευκαιριών που δημιουργεί σε μια πληθώρα ειδικοτήτων και να προσκαλέσει νέους επαγγελματίες να την ανακαλύψουν, η Bayer θα είναι παρούσα στο 9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας με ένα meet point booth που θα φέρει σε επαφή όσους το επισκεφθούν με τις αξίες που διέπουν τον όμιλο και θα τους ενημερώσει για του πολυποίκιλους τομείς δραστηριότητάς της.

Παράλληλα, η Bayer διοργανώνει, στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης, παρουσίαση και συζήτηση σε πάνελ με τίτλο «Η αγρο-διατροφική επανάσταση, οι προκλήσεις και οι επαγγελματικές δεξιότητες της νέας εποχής» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, 14:45 – 16:15, στην Αίθουσα MC2. Η συζήτηση αυτή καλείται να αναδείξει τον σημαίνοντα ρόλο της γεωργίας, της τεχνολογίας και των ανθρώπων που ασχολούνται με τους συγκεκριμένους τομείς εν μέσω της αύξησης των διατροφικών αναγκών, των αντίστοιχων περιορισμένων διατροφικών πόρων καθώς και των γενικότερων ραγδαίων αλλαγών που βιώνει ο πολιτισμός του σήμερα.

Ποιες είναι οι τάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις, τι ρόλο θα παίξουν η τεχνολογία, οι μεγάλες εταιρείες και οι start-ups και ποιες είναι οι επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητά η νέα εποχή που ανατέλλει; Στα παραπάνω «καυτά» ερωτήματα θα κληθούν να απαντήσουν ο κύριος Απόστολος Κλοντζάρης, Γενικός Διευθυντής Επιστήμης Γεωργίας στην Βayer Ελλάς, o κύριος Θέμης Χριστοφίδης, Talent, Organizational Development & Inclusion Manager της Βayer Ελλάς ο κύριος Γιώργος Βαρβαρέλης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Augmenta, μιας ελληνικής Startup που δραστηριοποιείται στους τομείς του IoT και της αυτοματοποίησης στον αγροτικό τομέα, καθώς και ο κύριος Χρήστος Κωνσταντινίδης, παραγωγός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κύριος Νίκος Φιλιππίδης, Δημοσιογράφος και Διευθυντής Περιοδικού Agricola, της εφημερίδας Καθημερινής.

Η συμμετοχή της εταιρείας, όμως, δε σταματά στις παραπάνω σημαντικές παρεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Η κύρια Αγγέλικα Τζέμου, επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της Bayer Ελλάς θα συμμετέχει στο πάνελ «Εξελίξεις στον φαρμακευτικό κλάδο: τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου, 15:15 – 16:45, στην Αίθουσα MC2, ώστε να μοιραστεί την πολύχρονη εμπειρία της σχετικά με όλες αυτές τις δεξιότητες που απαιτούν οι ριζικές αλλαγές που διαμορφώνουν την πορεία του κλάδου τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Η Bayer δε θα παραμείνει, όμως, μόνο στην πλούσια εμπλοκή της στο φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Αποσκοπώντας στην προαγωγή της επιχειρηματικότητας σε όλους τους κλάδους της δραστηριότητά της, η εταιρεία θα φιλοξενήσει στους χώρους της τον εκπαιδευτικό θεσμό των Business Days, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να ανακαλύψουν «εκ των έσω» το προφίλ του ομίλου, της επαγγελματικές ευκαιρίες που «ξεκλειδώνει» η παρουσία της Bayer στην Ελλάδα και, ταυτόχρονα, να διερευνήσουν τη δική τους δυναμική καριέρας συναρτήσει των νέων δεδομένων που διαφαίνονται στον επαγγελματικό ορίζοντα της εποχής μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα Business Day θα ανακοινωθούν σύντομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν