Η DEMO στο Συνέδριο των Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών, στο Συνέδριο Νεφρολογίας και στο Ουρολογικό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ για ακόμα μία χρονιά είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το «8Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών», στο ίδρυμα Ευγενίδου από τις 12 – 14 Μαΐου, το «19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεφρολογίας» στην Καλαμάτα από τις 11 έως τις 14 Μαΐου και τις «36ες Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες» από τις 13 έως τις 15 Μαΐου, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Στην αγορά του τομέα νεφρολογίας η DEMO ξεκίνησε την παραγωγή προϊόντων νεφρού το 1996 με ολοκληρωμένη γκάμα διαλυμάτων αιμοκάθαρσης, ενώ παράλληλα διαθέτει στην Ελλάδα φίλτρα αιμοκάθαρσης, καθετήρες, γραμμές αίματος και μηχανήματα αιμοκάθαρσης.

Με τρεις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που φτάνει τα 800 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

\Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Νότια Αμερική και την Ωκεανία.