Χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση της Pfizer Hellas Band στο Άσυλο Ανιάτων

  • Ρούλα Τσουλέα
Pfizer
Ελληνικά τραγούδια, γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα δημιούργησαν ένα εορταστικό κλίμα που πρόσφερε χαρά και ξεγνοιασιά στους περιθαλπόμενους και στο προσωπικό του Ασύλου.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη πραγματοποίησε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas.

Με ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα οι ωφελούμενοι του Ασύλου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές, ξεχνώντας έστω για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα δημιούργησαν ένα εορταστικό κλίμα που πρόσφερε χαρά, ψυχαγωγία και ξεγνοιασιά στους περιθαλπόμενους και στο προσωπικό του Ασύλου λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την ηθοποιό Ελένη Καρακάση, η οποία ερμήνευσε γνωστά τραγούδια με τη συνοδεία της ορχήστρας.

H ανάγκη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων για χαρά και ψυχαγωγία γίνεται πιο έντονη τις ημέρες των γιορτών. Οι δράσεις της Pfizer Hellas Band αποσκοπούν κάθε χρόνο να συμβάλλουν στην πνευματική και ψυχική ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

«Οι ημέρες των  Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και προσφοράς. H Pfizer Hellas Band φροντίζει μέσα από τις μελωδίες της να προσφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα σε μια περίοδο που κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά της εορταστικής περιόδου», ανέφερε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας της.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι που με τη μουσική μας καταφέρνουμε έστω και για λίγο να τους κάνουμε να ξεχάσουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να «ταξιδέψουν» σε ένα κόσμο ευχάριστων συναισθημάτων».