ΥΓΕΙΑ: Συμμετοχή στο 4ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο 4ο Παγκόσμιο Διαδικτυακό Σεμινάριο LION-ESS (Live International Otolaryngology Network - Endoscopic Sinus and Skull Base Surgery) που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, συμμετέχει και φέτος το Τμήμα Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων & Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ.

Μέσω της διαδικτυακής μετεκπαιδευτικής πλατφόρμας www.lion-web.org θα μεταδοθούν ζωντανά, επιλεγμένα χειρουργεία που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της 11ης Μαρτίου.

Στο LION-ESS συμμετέχουν φέτος 8 Διεθνή Κέντρα Αναφοράς από 6 χώρες: Ελβετία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα με 8 κορυφαίους χειρουργούς:

Daniel Simmen – Hislanden Clinic, Zurich (Ελβετία)
Jim Palmer – University of Pennsylvania, Philadelphia (ΗΠΑ)
Riccardo Carrau και Daniel Prevedello – Wexner Medical Center Ohio State University (ΗΠΑ)
Manuel Bernal – Spekelsen Hospital Quiron University, Valencia (Ισπανία)
Paolo Castelnuovo – University of Insubria, Varese (Ιταλία)
Anshul Sama – The Spire Hospital, Nottingham (Ηνωμένο Βασίλειο)
Χρίστος Γεωργάλας – ΥΓΕΙΑ, Αθήνα (Ελλάδα).

Θα υπάρχει εναλλαγή των κέντρων, ενώ η online πρόσβαση θα είναι δωρεάν και θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αλληλεπίδρασης (ερωτήσεις/απαντήσεις) μέσω των συντονιστών Ashok Rokade και Zara Patel, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Ουτρέχτη.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Παραρρινίων & Βάσης Κρανίου του ΥΓΕΙΑ, κ. Χρίστος Γεωργάλας:

«Είμαστε υπερήφανοι που για ακόμα μία χρονιά εκπροσωπούμε την Ελλάδα σε αυτό το παγκόσμιο διαδικτυακό Σεμινάριο, που διοργανώνεται ήδη 4 συναπτά έτη. Το γεγονός ότι το Τμήμα μας συγκαταλέγεται μεταξύ των 8 διεθνών Κέντρων Αναφοράς, επιβεβαιώνει ότι παραμένει όχι μόνο κλινικό αλλά και εκπαιδευτικό “center of excellence” με διεθνείς συνεργασίες και επισκέπτες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο event παρακολούθησαν περισσότεροι από 10.000 επαγγελματίες υγείας απ’ όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν