Βασίλης Οικονόμου: Τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο κ. Πολάκης σπιλώνει τους γιατρούς

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη περί χρηματισμού του 80% των γιατρών έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις εκ μέρους των άμεσα ενδιαφερόμενων αλλά και σε πολιτικό επίπεδο...

Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Πoλάκης σπιλώνει συνολικά τους γιατρούς οι οποίοι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λόγω της δικής του εξόφθαλμης ανεπάρκειας».

Πλήρης Δήλωση

«Σε έναν πρωτοφανή – ακόμη και για τα δικά του δεδομένα – ισχυρισμό προέβη ο κ. Π. Πολάκης o οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι το 80% των γιατρών είναι διεφθαρμένο. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε με βάση ποια έρευνα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα και, αν όντως είναι έτσι, τι ακριβώς έχει κάνει, καθώς εκτός από προπαγανδιστής, τυγχάνει να είναι και ο αρμόδιος Υπουργός της Υγείας.

Για να σοβαρολογούμε όμως:

Tη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο σχεδιασμός για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχει καθυστερήσει δραματικά, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, ο κ. Πoλάκης σπιλώνει συνολικά τους γιατρούς οι οποίοι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λόγω της δικής του εξόφθαλμης ανεπάρκειας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ