Τσουνάμι αλλαγών στις εφημερίες των Δημόσιων Νοσοκομείων Ποια μπαίνουν σε πλήρη εφημερία

  • Iatropedia
Τα πάνω κάτω στο τρόπο των εφημεριών των δημόσιων νοσοκομείων φέρνει το σχέδιο για την αλλαγή χρήσης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Ο νέος υγειονομικός χάρτης αναμένεται να προκαλέσει καραμπόλες στις εφημερίες των νοσοκομείων καθώς θα πρέπει να ενισχυθούν ακόμη περαιτέρω τα λεγόμενα νοσοκομεία "κορμού".

Όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά στο iatropedia ο πρόεδρος του ΕΚΕΠΥΥ κ.Π.Ευσταθίου σε πλήρη εφημερία θα μπουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα «Παμακάριστος» και το Ογκολογικό Νοσοκομείο » Άγιοι Ανάργυροι».

Έτσι αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθούν να στελεχώσουν τα τμήματα των επειγόντων περιστατικών χειρουργοί, καρδιολόγοι και παθολόγοι .

Ένα σενάριο που σχεδιάζεται είναι να υπάρξει ενοποίηση των βασικών τμημάτων των νοσοκομείων και να δημιουργηθούν ενιαίοι τομείς που θα αναλάβουν να υποδέχονται και να αντιμετωπίζουν τα επείγοντα περιστατικά. Με τον τρόπο αυτό τα περιστατικά που θα φθάνουν στο ΕΣΥ θα αντιμετωπίζονται με ορθό τρόπο και θα καθοδηγούνται στη συνέχεια στις ανάλογες κλινικές.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να μειωθούν οι άσκοπες εισαγωγές ασθενών, συνεπώς να μειωθούν και τα έξοδα των νοσοκομείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλλάζει ο υγειονομικός χάρτης.Πότε ξεκινάει η κινητικότητα στο ΕΣΥ

Καμία απόλυση στο ΕΣΥ διαβεβαιώνει εκ νέου ο Άδωνις Πειθαρχικό παράπτωμα η κατάληψη

Ποια νοσοκομεία αλλάζουν χρήση Τι θα γίνει με το νοσοκομείο της Αγίας Βαρβάρας

Εντολή Σαμαρά να εξοφληθούν τα χρέη του ΕΟΠΥΥ ως και το τελευταίο ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν