«Τόπος» επιστημονικής συνάντησης υψηλών προδιαγραφών το ετήσιο συνέδριο της ΕΝΕ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα από τις 19 έως 22 Μαΐου 2016 με την στήριξη της DEMO.

Η συλλογική προσπάθεια της ΕΝΕ, που ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια στο χώρο των συνεδρίων, συνεχίζεται απρόσκοπτη, ενώ κάθε χρόνο βρίσκει νέους άξιους συμμετέχοντες… Όπως αναφέρει στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Σκουτέλης, «αυτός είναι και ο σκοπός του φετινού μας συνεδρίου. Να αφυπνίσει, να ενημερώσει, να διεγείρει τη σκέψη, να προκαλέσει τον διάλογο, να διευκολύνει την εξαγωγή συμπερασμάτων και να καταδείξει την διαφορετικότητά μας, που οφείλεται στη φύση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Αλλά κυρίως να τονώσει το φρόνημα και την αυτοεκτίμηση όλων των νοσηλευτών, αναδεικνύοντας την επιστημοσύνη μας, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας, καθώς και τον επιτελικό και αναντικατάστατο ρόλο μας σε οποιαδήποτε μονάδα υγείας και αν υπηρετούμε».

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είχε ενεργό συμμετοχή και υποστήριξε το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, και έλαβε χώρα στην Καλαμάτα τ περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το ετήσιο συνέδριο της ΕΝΕ, που αποτελεί θεσμό στον χώρο της Υγείας, φέρνει κοντά τους νοσηλευτές και τους λοιπούς επαγγελματίες υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν τον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ενέσιμων σκευασμάτων με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέχει αδιαλείπτως την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό τεμαχίων. Ας σημειωθεί ότι είναι η μοναδική μονάδα παραγωγής πλαστικής αμπούλας στην Ελλάδα και η πιο σύγχρονη μονάδα ορών στην χώρα μας.