Τι απαντά ο Πολάκης στον Γεωργιάδη για τα εικονικά τιμολόγια του ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Γιάννα Σουλάκη
Το "γάντι" που πέταξε το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σήκωσε το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΤΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

«Λαδέμπορα έχεις θράσος, θα πήγαινες σε δίκη αν δεν γίνονταν διπλές εκλογές το 2015″, ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Είχε προηγηθεί δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη σε πρωινή εκπομπή του SKAI, ότι θα πρέπει να ελεχθούν οι λογαριασμοί του πρώην Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, καθώς όπως είπε, στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη.

Σε ανάρτησή του τώρα ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον νυν υπουργό Υγείας για διορισμό 22 «δικών του», χαρακτηρίζοντάς τον «αδιευκρίνιστο λαδέμπορα» με θράσος, ενώ αναφέρει πως εάν το 2015 δεν είχαν γίνει διπλές εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

«Γιατί δεν με καλούν να καταθέσω στη δίκη Πουλη Θεοφιλατου και Σια με τους διορισμούς των 22 δικων σου να δούμε ποιον θα πάρει ο εισαγγελέας;;; Αδιευκρίνιστε λαδέμπορα έχεις θράσος, αλλά αν δεν είχαν γίνει δυο εκλογές το 2015 θα είχες πάει και συ μαζί με τον Πουλη σε δίκη!!».

Δείτε την ανάρτηση Πολάκη:

Με πληροφορίες από Newsit.gr