Τα επόμενα 24ωρα όλο το σχέδιο κινητικότητας δια χειρός Άδωνι! Πως θα γίνει η αξιολόγηση

  • Iatropedia
Τα επόμενα 24ωρα όλο το σχέδιο κινητικότητας δια χειρός Άδωνι! Πως θα γίνει η αξιολόγηση Στα συρτάρια του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι ήδη το σχέδιο κινητικότητας από το υπουργείο Υγείας. Πως θα γίνει η αξιολόγηση.

Μέσα σε λίγα 24ωρα οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ θα γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για το εργασιακό τους μέλλον. Όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων: “Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσω όλες τις λεπτομέρειές του. Στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας η αξιολόγηση θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και του ΑΣΕΠ ώστε οι εργαζόμενοι να τοποθετηθούν με βάση τις ανάγκες αλλά και τα προσόντα τους στα νοσοκομεία που παρουσιάζουν κενά .

«Η δέσμευσή μας είναι να συνεισφέρουμε στην κινητικότητα με 1.500 άτομα. Αυτή η δέσμευση θα τηρηθεί στο ακέραιο» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Βέβαια ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των εργαζομένων αφήνοντας σαφείς αιχμές για κομματικές κινητοποιήσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι καλόπιστοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, χωρίς να υπάρχει καμιά απόλυση. Οι κακόπιστοι οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν κομματικά παιχνίδια, προφανώς θα αντιδράσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κινητικότητα 1.618 γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΣΥ! Στα χέρια Άδωνι τα ονόματα

Ποιοι κλάδοι Υγείας στην εκπαίδευση καταργούνται! Που θα μεταφερθούν οι καθηγητές

Τα λουκέτα στο ΕΣΥ βγάζουν στο δρόμο τους εργαζόμενους! Στην εντατική σήμερα τα νοσοκομεία

Μήνυμα Άδωνι στους εργαζόμενους του ΕΣΥ! Τι έγραψε στο twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν