Συνάντηση ασθενών με Νόσο του Crohn στην Θεσσαλονίκη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, άτομα ή γονείς και φίλοι ατόμων με ΙΦΝΕ, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 6.30 το απόγευμα στον ημιώροφο του κτηρίου της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκπρόσωποι του συλλόγου θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα των ατόμων με ΙΦΝΕ και για τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη εν όψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ στις 19 Μαΐου.

Παράλληλα, όλοι όσοι παρευρεθούν θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με τα δικαιώματα των χρόνιων ασθενών, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος και παράλληλα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Μόνο με τη βοήθεια όλων των μελών και φίλων ασθενών θα μπορέσει να γίνει γνωστή στο ευρύτερο κοινό η σοβαρότητα των ΙΦΝΕ με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ΙΦΝΕ. Ένας δυνατός και ηχηρός Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας μπορεί να ηγηθεί με επιτυχία αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των ατόμων με ΙΦΝΕ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τους εκπροσώπους του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη Ηρακλή Τσιούρα (κιν. 694 260 3976), Πασχάλη Εμμανουηλίδη (κιν. 694 971 6681) και Απόστολο Μπαλάσκα (κιν. 697 258 1773).