Στην εντατική ο Μ.Λιάπης μετά το χειρουργείο. Χωρίς επιπλοκές η επέμβαση.

  • Iatropedia
Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί ότι ο πρώην υπουργός θα ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του που τον οδήγησε σε πολύωρο χειρουργείο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σε εμβολισμό προκειμένου να αντιμετωπισθεί το ανεύρυσμα το οποίο εντοπίσθηκε στην περιοχή του εγκεφάλου υποβάλλεται ο Μιχάλης Λιάπης στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού. Πρόκειται για μια ειδική χειρουργική επέμβαση κατά την οποία τοποθετούνται στεντ για να καταπολεμηθεί η αιμορραγία.

Οι γιατροί από το πρωί της Τετάρτης υπέβαλαν τον πρώην υπουργό σε σειρά εξετάσεων για να εντοπίσουν την ακριβή αιτία του προβλήματος.Σε κανονικό θάλαμο του νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα ο πρώην υπουργός μετά το πολύωρο χειρουργείο και τη μεταφορά του στην εντατική.

Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος στον εγκέφαλο ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές γι αυτό και όλοι ελπίζουν ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Ο Μ.Λιάπης εμφάνισε υπαραχνοειδή αιμορραγία του εγκεφάλου, εξαιτίας ρήξης ανευρύσματος.

Στο χειρουργείο έγινε εμβολισμός, για την τοποθέτηση μεταλλικών ελασμάτων (τύπου στεντ) στο εσωτερικό του ανευρύσματος.

Ο πρώην υπουργός μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», με έντονη αδιαθεσία και ισχυρούς πονοκεφάλους.

Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε σειρά εξετάσεων και διαπίστωσαν ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία εξαιτίας ρήξης ανευρύσματος.