Σταθερά σοβαρή η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο δικηγόρος και πολιτικός Θάνος Πλεύρης που υπέστη σηψαιμία μετά από αγγειοχειρουργική επέμβαση στο πόδι η οποία διεξήχθη σε άλλο νοσοκομείο.

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του ασθενούς που συνεχίζει να είναι διασωληνωμένος, η κατάστασή του δεν επιδεινώθηκε από χθες κι αυτό είναι δεδομένου των συνθηκών ένα καλό νέο, καθώς σημαίνει ότι έχει σταθεροποιηθεί. Παρόλα αυτά απέχει πολύ από το να έχει ξεπεράσει τελεσίδικα τον κίνδυνο απώλειας της ζωής τους και ως εκ τούτου, δεν μένει παρά να περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα…

Ως νέος άνθρωπος, μόλις 39 ετών, και χωρίς άλλα υποκείμενα νοσήματα, μπορεί να καταφέρει να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση και να βγει νικητής.

Να πούμε ωστόσο, ότι φρίκη έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι κάποιοι αναρτούν υβριστικά σχόλια για τον ασθενή ελπίζοντας να μην τα καταφέρει.

Διαβάστε τι είναι η σηψαιμία: 

https://www.iatropedia.gr/ygeia/sipsaimia-liga-logia-ti-einai-akrivos-aitia-symptomata-epiplokes-kai-antimetopisi/68940/

Διαβάστε παρακάτω το ιατρικό ανακοινωθέν που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας:

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Μαρούσι, 15 Νοεμβρίου 2016, 04.00 μ.μ.

Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν