ΣΟΚ! Απαγορεύονται οι μελιτζάνες στους δημόσιους χώρους! Δείτε το βίντεο

  • Iatropedia
Οι melitzanistas ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά επέλεξαν με ένα πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό βίντεο να διακωμωδήσουν τον πανικό που καλλιεργείται σε κάποια μέσα για το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η γνωστή Ελληνική Εταιρία ηλεκτρονικών τσιγάρων Nobacco με ένα βίντεο στο YouTube διακωμωδεί την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου παρομοιάζοντας το με την μελιτζάνα, λαχανικό που περιέχει και αυτό στοιχεία νικοτίνης.

Το δεύτερο video της NOBACCO που κάνει το γύρο του διαδικτύου διακωμωδεί τον πανικό που καλλιεργείται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Στο δεύτερο video της NOBACCO βλέπουμε την απαγόρευση της μελιτζάνας από τους δημόσιους χώρους και με αυτό τον τρόπο η εταιρεία διακωμωδεί τον πανικό που καλλιεργείται σε κάποια μέσα για το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δείτε εδώ το Βίντεο:

Η πρωτόπυπη καμπάνια κάνει έμμεση κριτική στην απουσία νομοθετικού πλαισίου αλλά και στο “κυνήγι μαγισσών” στο οποίο έχει επιδοθεί μέρος των μίντια, εξισώνοντας χιουμοριστικά την νικοτίνη που περιέχεται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με την (σίγουρα μικρότερη) ποσότητα νικοτίνης που περιέχεται στην γνωστή μας μελιτζάνα (!)

Και αν δεν ξέρατε ότι η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη, σύμφωνα με το “The New England Journal of Medicine» το ίδιο ισχύει και για την ντομάτα αλλά το κουνουπίδι!

Παράλληλα το βίντεο παραπέμπει τους χρήστες του διαδικτύου να επισκεφτούν το www.nobacco.gr για να μάθουν από μόνοι τους όλη την αλήθεια γύρω από το άτμισμα, σημειώνοντας παράλληλα ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να μειώσει τη βλάβη που προκαλεί στην υγεία των καπνιστών το παραδοσιακό τσιγάρο.

Αν μη τι άλλο, όταν ξανα-φάτε μελιτζάνες θα έχετε έναν λόγο παραπάνω να χαμογελάσετε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι από 10 έως 1000 φορές λιγότερο τοξικό σε σχέση με το συμβατικό ενώ το 80% των καπνιστών αποτυγχάνει ή δεν θέλει να διακόψει το κάπνισμα με φαρμακευτικά μέσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν