Σήμερα τα ονόματα της κινητικότητας του νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα! Ανακοινώσεις Άδωνι

  • Iatropedia
''Αιφνιδιαστική'' επίσκεψη στο νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα συνοδευόμενος από κάμερες πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.Τι είπε για κινητικότητα και εργαζόμενους

Μετά από τις ανακοινώσεις του πριν από δύο μήνες περίπου για την αλλαγή χρήσης του νοσοκομείου σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε ''αυτοψία'' στο μοναδικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και εξυπηρετούσε τουλάχιστον μέχρι πρότινος δεκάδες ασθενείς.

Πάρα το γεγονός ότι η επίσκεψη αυτή χαρακτηρίσθηκε ''αιφνιδιαστική'' οι τοπικοί άρχοντες αλλά και οι κάμερες την γνώριζαν.

Μάλιστα και οι εργαζόμενοι είχαν φροντίσει να συγκεντρωθούν έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να τον υποδεχθούν και να του εκφράσουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους για την αλλαγή χρήσης του νοσοκομείου.

Εξάλλου την Δευτέρα οι τοπικοί φορείς έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας στην οδό Αριστοτέλους.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης άκουσε στο προαύλιο του νοσοκομείο τα παράπονα των αιρετών αρχόντων αλλά και των εκπροσώπων των εργαζομένων στο νοσοκομείο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αφού το νοσοκομείο δεν εξυπηρετούσε τους ασθενείς λόγω της κινητικότητας των εργαζόμενων.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τους καθησυχάσει αφού τον συνόδευαν και οι κάμερες στην ''αιφνιδιαστική επίσκεψη'' δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τώρα και προανήγγειλε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα θα επαναλειτουργήσει σύντομα

Φύλλο πορείας

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας ''η κινητικότητα τελειώνει σήμερα. Σήμερα παραλαμβάνουμε από το ΑΣΕΠ τον ονομαστικό κατάλογο όλων των προσώπων που θα μπουν στη θέση τους την ερχόμενη εβδομάδα. Η διαθεσιμότητα λήγει σήμερα και από αύριο τα νοσοκομεία θα αρχίσουν να στέλνουν στους ανθρώπους τα χαρτιά για το ποια είναι η νέα τους θέση, ώστε να πάνε να παρουσιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα».

Δηλώσεις στα ερτζιανά κύματα

Λίγο νωρίτερα σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό “Βήμα FM” ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στα μέτρα για το κάπνισμα εξήγγειλε ότι προωθεί νέο σχέδιο αφού το προηγούμενο ήταν κενό πουκάμισο.

Για τις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ βάπτισε το ψαλίδισμα των εξετάσεων και των φαρμάκων

οικονομία. «Ποια είναι η βασική ιδέα του Μνημονίου; Ότι πρέπει να κάνουμε την οικονομία μας ανταγωνιστική, ελεύθερη. Αυτοί που αντέδρασαν μάλλον δεν το είχαν διαβάσει (γιατί είναι μνημονιακή υποχρέωση). Ξέρετε πόσο έχει μειωθεί η δαπάνη τον Ιούλιο; 33 εκατ. κάτω πήγαμε, στη φαρμακευτική δαπάνη του ΕΟΠΥΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ο Άδωνις θα πουλά…φάρμακα και όχι βιβλία; Τι είπε σε εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Που είναι πιο φθηνά: ιδιωτικός ή δημόσιος τομέας; Χάνονται εκατ. λένε οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ

Ο Άδωνις, η τρόικα και το mail των φαρμάκων! Τι είπαν για δραστική- off patent

Άγριες κόντρες για τον οικογενειακό γιατρό στον νέο ΕΟΠΥΥ! Πως θα εξετάζονται οι ασθενείς