Ψευτογιατρός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτο του – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

  • Iatropedia newsroom
ψευτογιατρός
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με θύματα ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Το όνομα του ψευτογιατρού είναι: Διονύσιος Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεννημένος στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε και ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για απάτες, για ανθρωποκτονία με δόλο, για σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Δείτε επίσης: Εξαδάκτυλος για “ψευτογιατρό”: “Ποιος γιατρός πουλάει μπουκαλάκια;” 7 σημάδια που αγνόησαν τα θύματα

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου από το υπ. Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως:

«σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

  • απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
  • ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
  • βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
  • νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα».

Επίσης το δελτίο τύπου αναφέρει πως η εγκληματική του δράση «πιάνει» διάφορες περιοχές της Ελλάδας, και ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009. Εξαιτίας του πέθαναν 5 άνθρωποι.

Πηγή: Newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ψευτογιατρός: Πώς εξαπατούσε τους ασθενείς με Σκλήρυνση με «ενέσεις βλαστοκυττάρων»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν