Πρώτος σε σταυρούς ο Σ. Κυμπουρόπουλος – Μήνυμα με αποδέκτη τον Παύλο Πολάκη

  • Γιάννα Σουλάκη
Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξε η κάλπη τον αγωνιστή της ζωής Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Τον μέχρι χθες υποψήφιο με αναπηρία, που βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν στοχοποιήθηκε από τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου μπορεί να πυροδότησε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις με την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τη μετατροπή της σε ψήφο εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση, όμως, προεκλογικά δεν αποτυπώθηκε η απήχησή της στον ελληνικό λαό.

Κάτι που όμως, συνέβη μέσω της εκλογικής διαδικασίας, η οποία ανέδειξε με ηχηρό τρόπο, ότι οι επιλογές και οι χειρισμοί της κυβέρνησης -τόσο του ίδιου του αναπληρωτή Υπουργού, όσο και του πρωθυπουργού που του παρείχε στήριξη- είχαν και αντίκτυπο και αντίλογο από τον λαό.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση Κυμπουρόπουλου: «Με στεναχώρησε η κάλυψη του πρωθυπουργού στον Πολάκη»

Ετσι, μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος επέλεξε να τιμήσει με την ψήφο του τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα προς τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ότι η ασέβεια και η αλαζονεία που επέδειξε απέναντι σε έναν συμπολίτη μας που ανήκει στην ευάλωτη κατηγορία του πληθυσμού -τα δικαιώματα του οποίου οφείλει να προστατεύει μέσω του αξιώματος που του παραχώρησε ο ελληνικός λαός- δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Τι είναι η ασθένεια που έχει – Τι συμπτώματα και δυσκολίες του προκαλεί