Ανακοίνωση Κυμπουρόπουλου: «Με στεναχώρησε η κάλυψη του πρωθυπουργού στον Πολάκη»

  • Γιάννα Σουλάκη
Κυμπουρόπουλος
Την πικρία του για τη στάση του αναπληρωτή Υπουργού Π.Πολάκη, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού εξέφρασε πριν από λίγα λεπτά στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για το περιστατικό:

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός. Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.  Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω».

Δείτε την ανάρτηση ΕΔΩ:

ΙΣΑ: Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι μαχητής και νικητής της ζωής

Στο πλευρό του γιατρού και μαχητή της ζωής τάχθηκε και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ), μέσω του προέδρου του Γιώργου Πατούλη:

«Ο ΙΣΑ πιστεύει ότι δεν θα πρέπει να έχουμε ρατσισμό απέναντι στους ανθρώπους οι οποίοι με ισότιμο τρόπο θα πρέπει να ζουν στις κοινωνίες μας. Οταν αυτό, λοιπόν, δεν εκφράζεται από πολίτες είμαστε απέναντι. Οταν δεν εκφράζεται από πολιτικούς παράγοντες και μάλιστα συναδέλφους γιατρούς, είναι κάτι το οποίο δεν έχω βρει ακόμα το επίθετο να το εκφράσω.

Εϊναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, όταν η πολιτεία θα πρέπει να αγκαλιάζει, να χειροκροτεί τους νικητές και πρωταθλητές της ζωής, όπως είναι ο κ. Κυμπουρόπουλος. Οπου και μόνο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχει τη διάθεση να δώσει στην κοινωνία και από άλλες θέσεις ευθύνης, δείχνει το μεγαλείο του ανθρώπου και δίνει δύναμη σε όλες τις κατηγορίες των ανθώπων. Υγιείς ή λιγότερο υγιείς».