Πως προτιμούν να κάνουν οι Έλληνες σεξ;

  • Iatropedia
Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων. Δεν είναι ότι οι συμπολίτες μας δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ, απλά προτιμούν το εξωσυζυγικό, ή στις καλύτερες περιπτώσεις να αυτο ικανοποιούνται.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα, που πραγματοποίησε η Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας έδειξε ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων που αυτοικανοποιούνται.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της ΕΜΑΣ Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, επισήμανε με αφορμή τη διεξαγωγή του 2ο Μεσογειακού Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής ότι, έχει διπλασιασθεί ο αριθμός των Ελλήνων που προτιμούν τον αυνανισμό παρά το σεξ.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζουν και οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Βάση των ίδιων στοιχείων που παρουσίασε ο κ. Κωνσταντινίδης ένας στους δυο άνδρες που επισκέφτηκαν το Ανδρολογικό Ινστιτούτο δεν δίστασε να παραδεχθεί στους επιστήμονες της ΕΜΑΣ

ότι κάθε ημέρα αυτο ικανοποιούνταν ενώ έκανε σεξ μόνο δυο φορές το μήνα!

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης η κατάσταση αυτή δείχνει πως οι άνδρες προτιμούν τις φαντασιώσεις του μυαλού τους η και τις ερωτικές σκηνές στα κινητά τους παρά την σωματική επαφή με τη σύντροφό τους».

Ο σύγχρονος Αυνάν, καταλήγει ο κ. Κωνσταντινίδης, τιμωρεί με αυτό το τρόπο και τη σύντροφό του αλλά και την κοινωνία μέσα στην οποία προτιμά να μείνει μόνος, παρά με παιδί και οικογένεια.