ΠΟΕΔΗΝ για νοσοκομείο Ζακύνθου: Συνεχίζονται τα λειτουργικά προβλήματα

  • Iatropedia
νοσοκομείο Ζακύνθου
Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ φέρνει στο προσκήνιο τα -άλυτα ακόμα- προβλήματα στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Η ανκοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο Ζακύνθου:

Σύμφωνα με το έγγραφο του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Ζακύνθου, που σας κοινοποιούμε, συνεχίζονται τα λειτουργικά προβλήματα καθώς και η αλαζονική συμπεριφορά της Διοικήτριας του Νοσοκομείου και της Διοίκησης της 6 ης ΥΠΕ. Τα τελευταία χρόνια δεν επιλύθηκε κανένα πρόβλημα από την σημερινή Διοίκηση, αντίθετα προκύπτουν περισσότερα από τις αποχωρήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου με την συνδρομή της 6 ης ΥΠΕ, της πρώην πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, καθώς και των πρώην βουλευτών του νησιού, πιστώνεται με το ανελέητο και άδικο κυνηγητό κατά των συνδικαλιστών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου και της ΠΟΕΔΗΝ. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις Μηνυτήριες Αναφορές της Διοίκησης κατά του Συλλόγου Εργαζομένων, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ και ΑΔΕΔΥ, που σκοπό είχαν τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης και έκφρασης.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωση του Νοσοκομείου Ζακύνθου με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, καθώς και στην απομάκρυνση της Διοικήτριας που ευθύνεται για την κακή κατάσταση που βρίσκεται το Νοσοκομείο.

Το έγγραφο που συνοδεύει την ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Κλείνει η παιδιατρική κλινική

Νοσοκομείο Ζακύνθου: «Καταρρέει από την έλλειψη κονδυλίων, γιατρών και νοσηλευτών» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

ΠΟΕΔΗΝ: Πέθανε και τρίτος ασθενής που περίμενε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ζακύνθου