Πλεύρης κατά Πολάκη για Τσιόδρα: «Ο κ. Πολάκης χαϊδεύει το αντιεμβολιαστικό κίνημα»

  • Γιάννα Σουλάκη
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε μέσω των social media ενάντια στον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Του απάντησε σε υψηλούς τόνους, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι μέσω του Παύλου Πολάκη "χαϊδεύει" το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

«Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει εάν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για τη θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», τονίζει στην δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος χαρακτήρισε «αήθη» την επίθεση του Παύλου Πολάκη, προς τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

» Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική  προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, και συνεχίζει:

«Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των  εμβολίων και να μην κινδυνεύουν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του και καταλήγει:

«Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικο κίνημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν