Πλαστές σφραγίδες και φακελάκια 50.000 ευρώ! Γιατί τέθηκαν εκτός ΕΣΥ 20 γιατροί

  • Iatropedia
Η απόφαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη να θέσει με συνοπτικές διαδικασίες 20 γιατρούς σε αυτοδίκαιη αργία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Εκείνος πάντως υπερασπίζεται την απόφασή του

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Κοντά στις 163 πλαστές σφραγίδες για συνταγογράφηση και πιστοποιητικά αλλά ακόμη και φακελάκι 50.000 ευρώ υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας ότι ζητούσαν κάποιοι από τους γιατρούς που τέθηκαν αιφνιδιαστικά σε αυτοδίκαιη αργία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) επεσήμανε ότι επίσπευσε τις διαδικασίες για τους 20 γιατρούς καθότι υπάρχουν και διαδικασίες διεκδίκησης δικαιωμάτων από την πλευρά των δεκάδων ασθενών που βρέθηκαν στα χέρια τους.

«Κάποιοι μου ζήτησαν να μην το κάνω μέχρι να τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις αλλά αν βγει η απόφαση υπέρ τους θα κινηθούν για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους ενώ αν καταδικαστούν οι χιλιάδες ασθενείς που πέρασαν από τα χέρια τους επίσης θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους» επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε πολλούς γιατρούς που κατά καιρούς έχουν βρεθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση για λόγους ανταγωνισμού, με συνέπεια να δικαιώνονται χρόνια μετά από ταλαιπωρία και εφόσον έχουν απορριφθεί όλες οι κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην εντατική σήμερα νοσοκομεία, μονάδες υγείας! Σε γενική απεργία γιατροί-εργαζόμενοι

Τέλος τα πολλά πρωτότυπα φάρμακα! Έρχονται τα γενόσημα. Τι σχεδιάζει Άδωνις

Σε τι θα μετατραπεί το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Που θα πάνε οι εργαζόμενοι

Οι λίστες της κινητικότητας στην Υγεία στο Μέγαρο Μαξίμου! Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν