Ποιος είναι ο Manager της χρονιάς;

  • Iatropedia
Η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) κάθε χρόνο αναδεικνύει ένα πρόσωπο ως τον Manager της χρονιάς. Ποιος αναδείχθηκε φέτος;

Οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις βραβεύτηκαν φέτος στο πρόσωπο του προέδρου του Συνδέσμου τους (ΣΦΕΕ) Κωνσταντίνο Φρουζή για την πορεία τους μέσα στην εποχή της κρίσης.

Ο κ.Φρουζής αναδείχθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως ο μάνατζερ της χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΕΕ συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΣΦΕΕ κ. Κωνσταντίνο Φρουζή για την ανάδειξή του στη συγκεκριμένη θέση καθώς ουσιαστικά όπως λένε τα μέλη του, το βραβείο αυτό απονέμεται «ταυτόχρονα» στο σύνολο της φαρμακοβιομηχανίας, στους επιστήμονες και στα στελέχη του κλάδου που έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν ισχυρές φαρμακευτικές επιχειρήσεις.

Φαρμακευτικές επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν παραδείγματα σύγχρονης επιχειρηματικότητας, όχι μόνον επειδή αποδεδειγμένα διοικούνται με τα πλέον προηγμένα διεθνή πρότυπα, αλλά και επειδή συγκροτούν έναν ισχυρό και αναντικατάστατο πυλώνα του συστήματος υγείας που εγγυάται τη διασφάλιση υψηλών επιπέδων δημοσίας υγείας για τους πολίτες, ακόμα και υπό τις σημερινές αντίξοες οικονομικές συνθήκες, σύμφωνα με το ΣΦΕΕ.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Κ.Φρουζής είναι στο τιμόνι της Novartis Hellas από τη θέση τουΑντιπροέδρου και του Γενικού Διευθυντή.