Πιο λευκά και υγιή δόντια για μια ζωή

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
στοματική υγιεινή
Η Philips Sonicare παρουσιάζει την τελευταία καινοτομία της σχετικά με τη στοματική υγιεινή για έναν αποδεδειγμένο μεσοδόντιο καθαρισμό.

Το AirFloss Pro είναι ένα επαναστατικό προϊόν, σχεδιασμένο να παρέχει έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να καθαρίζετε ανάμεσα στα δόντια και για να αποκτήσετε πιο υγιή ούλα μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες.  Διαθέτει μοναδική τεχνολογία ψεκασμού αέρα και σταγονιδίων για να σας βοηθά να απομακρύνετε έως και το 99,9% της οδοντικής πλάκας ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές του στόματος.

Η Philips καταλαβαίνει ότι οι καταναλωτές αναζητούν συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουν τη στοματική τους υγιεινή, αποκτώντας πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά τους. Για αυτόν τον λόγο, το Philips Sonicare AirFloss Pro προσφέρει μία γρήγορη και εύκολη λύση για καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

στοματική υγιεινή

Κύρια χαρακτηριστικά του Philips Sonicare AirFloss Pro:

  • Το επανασχεδιασμένο ακροφύσιο υψηλής απόδοσης που διαθέτει το AirFloss Pro, αφαιρεί έως και το 99,9% της πλάκας ανάμεσα στα δόντια ενώ διευκολύνει τον έλεγχο και την τοποθέτηση κατά τη χρήση του.
  • Προσφέρει βελτιωμένη υγιεινή των ούλων μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες με 3 διαφορετικές λειτουργίες για να απολαμβάνετε έναν μεσοδόντιο καθαρισμό προσαρμοσμένο στα μέτρα σας. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα μονής, διπλής ή  τριπλής ριπής σε κάθε πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.
  • Περιλαμβάνει δοχείο, το οποίο μπορείτε να γεμίσετε με νερό ή στοματικό διάλυμα για απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και αντιμικροβιακή δράση.