Πέντε συμβουλές για να »πετύχει» η δίαιτα

  • Iatropedia
Πριν το καλοκαίρι και πριν από τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία είθισται οι περισσότεροι να ακολουθούν κάποια δίαιτα προκειμένου να χάσουν τα παραπανίσια κιλά.

Για…γρήγορα αποτελέσματα δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Πέντε γεύματα την ήμερα

Ακολουθείστε το διατροφικό κανόνα των πέντε γευμάτων την ημέρα προκειμένου να μην πεινάτε αλλά και να μην βαρεθεί τε γρήγορα.

Φάτε γλυκό το πρωί

Έρευνες έχουν δείξει ότι αν τρώτε ένα γλυκάκι κάθε πρωί θα αδυνατίσετε γρηγορότερα. Και αυτό γιατί όταν το γλυκό καταναλώνετε το πρωί, κόβει την όρεξη και γεμίζει ενέργεια τον οργανισμό.

Πίνετε καφέ

Μπορεί να κάνετε διάτα αλλά μην παραλείπετε να πίνετε καφέ το πρωί, αφού έτσι θα αποκτήσετε ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι ένα φλιτζάνι καφέ διώχνει τη νευρικότητα που προκαλεί η έλλειψη φαγητού.

Φρούτο και κάτι άλλο ακόμη

Συνήθως οι περισσότερες δίαιτες ακολουθούν τον κανόνα το πρωί ή το απόγευμα όσοι θέλουν να αδυνατίσουν να τρώνε ένα φρούτο.

Όμως η επιλογή αυτή θα πρέπει να συνδυάζεται και με κάτι άλλο αφού έρευνες έδειξαν ότι το φρούτο για να σας κρατήσει χορτάτους θα πρέπει να συνδυάζεται και με κάτι άλλο ακόμη όπως μια χούφτα αμύγδαλα.

Τρώτε al dente τα ζυμαρικά

Οι ειδικοί συνιστούν να τρώτε al dente ζυμαρικά ώστε το στομάχι να καταβάλλει περισσότερη προσπάθεια για να τα χωνέψει και επομένως θα μειώσει την πείνα σας στη συνέχεια.

http://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορείτε να πάθετε από τις γρήγορες δίαιτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν