Παραιτήθηκε ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας – Δεν έμεινε ούτε εβδομάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
Διοικητής
Παραιτήθηκε μια εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Μπαλής.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Μπαλής λίγες μόνον ημέρες έπειτα από την ανάληψη των καθηκόντων του στις 21/1. Ο κ. Μπαλής φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ.Σερέτη την περασμένη εβδομάδα, καθώς υπήρξε μεταξύ τους φραστικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συνάντησή τους στο γραφείο του Διοικητή της ΥΠΕ.

Είναι η δεύτερη φορά που ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, απασχολεί την επικαιρότητα, καθώς πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, κατά του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη.

Δείτε επίσης: Μήνυση στον Π. Πολάκη από τον νέο Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας: “Οχετός και λάσπη”, λέει ο Φ. Σερέτης

Ο κ. Μπαλής έχει υποβάλει την παραίτησή του η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτή, ενώ καταβάλλονται πολιτικές προσπάθειες να αλλάξει την απόφασή του, σύμφωνα με πληροφορίες του istigmes.gr. Είναι πάντως απορίας άξιο τι είναι αυτό που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του νέου Διοικητή ώστε να τον οδηγήσει σε αυτή την απόφαση, καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για ένα στέλεχος στο χώρο της υγείας που χαίρει εκτίμησης, έχει γνώσεις, είναι συνθετικός και πολύ προσεκτικός με τα θέματα της διοίκησης, όπως αναφέρουν συνεργάτες του στα τοπικά μέσα. Είναι χαρακτηριστικό  ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείο του Βόλου, απ’ όπου αποχώρησε ο κ. Μπαλής  το 2016, είχε εκδώσει μία διθυραμβική προς το πρόσωπό του ανακοίνωση.

Ο κ. Χαράλαμπος Μπαλής που κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας, είναι μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού στο Εργαστήριο Κυτταρογενετικής και Μοριακής Γενετικής, της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ την τριετία 2013-2016  διετέλεσε αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, & το τελευταίο διάστημα της θητείας του εκτελούσε χρέη διοικητή.

Πηγή: istigmes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν