Παγώνουν σήμερα όλα τα νοσοκομεία! Σε απεργία γιατροί- εργαζόμενοι για την ΕΡΤ

  • Iatropedia
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί αλλά και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ως ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους στη ΕΡΤ αλλά και σε μια κίνηση διαμαρτυρίας απέναντι στις...πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για λουκέτα παντού.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρης Βαρνάβας που ανακοίνωσε την απεργία: “Το κλείσιμο της ΕΡΤ – και μάλιστα με απλή υπουργική απόφαση- συνιστά ακραία αντιδημοκρατική εκτροπή. Δεν είναι μόνον η εκποίηση δημόσιων αγαθών που μας εξοργίζει. Είναι και ο ολισθηρός δρόμος που ανοίγει, ώστε με την ίδια διαδικασία να κλείσουν δεκάδες Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και δομές του ΕΟΠΥΥ.

Το δίλημμα «Ή εμείς ή αυτοί» τίθεται πλέον επιτακτικά.

Οι γιατροί του ΕΣΥ, με απόφαση της ΟΕΝΓΕ, απεργούν αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου, μέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, και συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις της χώρας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται για την ΕΡΤ. Όπως σημειώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) : “Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία να φωνάξουν ένα διαρκές και παρατεταμένο ΟΧΙ σε ότι επιβουλεύεται ακόμα και την ίδια τους την ύπαρξη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Δημόσια Υγεία να δώσουν ηχηρό παρών στις κινητοποιήσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που δοκιμάζονται σκληρά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί δε μειώνονται οι τιμές στις διαγνωστικές εξετάσεις; Τι είπαν από τον ΕΟΠΥΥ στην τρόικα

Μυστικές συναντήσεις για κοινό μέτωπο κατά του κακοπληρωτή ΕΟΠΥΥ! Τι ετοιμάζουν οι φορείς

Οι “ράμπο” δημόσιας Διοίκησης στον ΕΟΠΥΥ για παράνομες φυσικοθεραπείες! Τι βρήκαν

Το «άρρωστο» ΕΣΥ βλάπτει σοβαρά τον τουρισμό! Πόσοι τουρίστες θα χαθούν από τα προβληματικά νοσοκομεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν