Παγώνει για λίγο η κινητικότητα στα Ψυχιατρεία λόγω ΕΟΠΥΥ! Σε αναμονή οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Παρατείνεται η αγωνία για τους δεκάδες εργαζόμενους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία καθώς το υπουργείο Υγείας παγώνει για λίγες ημέρες την κινητικότητα λόγω αναστάτωσης στον ΕΟΠΥΥ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Την υπόθεση ΕΟΠΥΥ φαίνεται ότι καίγεται να κλείσει πρώτα ο Άδωνις Γεωργιάδης γι αυτό και θα καθυστερήσει για λίγα 24ωρα το κύμα κινητικότητας που αναμένεται στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.

Οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση πανικού καθώς περιμένουν μέρα με την ημέρα να παραλάβουν το …φύλλο πορείας χωρίς να γνωρίζουν το εργασιακό τους μέλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι έστω για μια εβδομάδα θα καθυστερήσει η διαδικασία η οποία να σημειωθεί επρόκειτο να ξεκινήσει την περασμένη Παρασκευή. Άλλωστε η κυβέρνηση δεν επιθυμεί να έχει δύο μέτωπα ανοικτά και αυτό με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και με τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ.

Πάντως τα ονόματα των εργαζομένων έχουν ήδη δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ψυχιατρείων και η επεξεργασία είναι σε εξέλιξη.

Η κινητικότητα θα γίνε ..βρέξει χιονίσει κατά τον Άδωνι και ολόκληρες κλινικές θα μεταφερθούν…πακέτο σε άλλα γενικά νοσοκομεία.

Ορισμένα τμήματα όπως τα τεχνικά είτε θα μείνουν πίσω είτε θα δημιουργηθεί ένα ενιαίο τμήμα υπό την υγειονομική περιφέρεια όπου και θα εργάζονται για σύμπλεγμα νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Επίσης πίσω θα μείνει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων και κυρίως όσοι ασχολούνται με τους βαριά πάσχοντες που δεν μπορούν να φιλοξενηθούν σε γενικό νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανικός στα εξωτερικά ιατρεία του ΕΣΥ λόγω κατάρρευσης ΕΟΠΥΥ! Πόσο φθάνει η αναμονή

Έρχεται εορταστικό σαφάρι ελέγχων για το κάπνισμα! Επείγουσα εγκύκλιος

Απολύσεις μέσω …προσλήψεων! Το “τυράκι” Άδωνι στους γιατρούς

Μοιράζει …ρευστό ο ΕΟΠΥΥ! Πόσα και ποιοι εισπράττουν από τα χρέη του Οργανισμού