Ορκίστηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη

  • Γιάννα Σουλάκη
Αγαπηδάκη
Τέλος καλό όλα καλά για την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη και την περιπέτεια της υγείας της με τον κορονοϊό.

Ορκίστηκε τελικά ως μέλος της νέας κυβέρνησης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία πέρασε το πρωί της Τρίτης 4/7 την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου.

Η κ. Αγαπηδάκη ορκίστηκε ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανεξάρτητα από την υπόλοιπη κυβέρνηση, καθώς είχε διαγνωστεί θετική στη νόσο COVID-19.

«Τρία χρόνια δεν κόλλησα Covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της με περισσή δόση χιούμορ.

Παρ’ όλα αυτά η Ειρήνη Αγαπηδάκη την περασμένη Τετάρτη (28/6), παρέστη … ψηφιακά μέσω γιγαντοοθόνης στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καθώς βρισκόταν σε περίοδο απομόνωσης.

Αγαπηδάκη

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της το πρωί της Τρίτης, η κυρία Αγαπηδάκη συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υγείας, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης