Ορίσθηκε νέος πρόεδρος του ΕΟΦ: Αναλαμβάνει ο Δημήτρης Λιντζέρης

  • Iatropedia
Μέρες τώρα το όνομα του πρώην βουλευτή είχε ακουσθεί ότι θα αναλάμβανε τα ηνία του ΕΟΦ.

Ένας γυναικολόγος αναλαμβάνει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη φαρμακευτική πολιτική το τιμόνι του ΕΟΦ. Ο πρώην βουλευτής μαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Λιντζέρης θα καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του οργανισμού σε μια εποχή που η τρόικα πιέζει για περαιτέρω μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και ο τρόπος ορισμού των φαρμάκων είναι υπό επεξεργασία.

Πάντως πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει το όνομα του πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ.Λιντζέρη στον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτριο Κρεμαστινό, είχε προηγηθεί η σύμφωνη γνώμη Σαμαρά –Βενιζέλου. Και αυτό διότι όπως ανέφεραν πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ είχε διαμαρτυρηθεί που είχε ορισθεί νέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ χωρίς να ερωτηθεί.

Γι αυτό και «διεκδίκησε» ο ΕΟΦ να περάσει στα χέρια προσώπου που πρόσκειται στην Ιπποκράτους. Γι αυτό άλλωστε και απεφεύχθη την τελευταία στιγμή ο διορισμός στη θέση του προέδρου του ΕΟΦ του πρώην υφυπουργού Υγείας της ΝΔ Αθανάσιου Γιαννόπουλου.

Πάντως για τη θέση του αντιπροέδρου ακούγεται εδώ και μέρες το όνομα του Αθανάσιου Πλεύρη στενού συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κλειδώσει καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αντιρρήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ.

Δήμητρα Ευθυμιάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στοιχεία σοκ:σκοτώνει το aids στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στην καρδιά της πρωτεύουσας

Ο πόλεμος των αριθμών στις απεργίες! Τι λέει ο Άδωνις για συμμετοχή- τι απαντούν οι γιατροί

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν παίρνω λογαριασμό δε δίνω λογαριασμό! Χωρίς στοιχεία προϋπολογισμού

Με καθυστέρηση οι «διαθέσιμοι» πίσω στο ΕΣΥ! Μπάχαλο με τα μόρια. Πότε θα επιστρέψουν