«Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» – Συναυλία αφιερωμένη στην ενημέρωση του κοινού για τον διαβήτη

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
διαβήτη
Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη»  σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου,  παρουσιάζουν την Ανδριάννα Μπαμπαλη σε μια μελωδική συναυλία, αφιερωμένη στην Ενημέρωση, την Πρόληψη και την Ευαισθητοποίηση των πολιτών  για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016  στο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» στο Άλσος  Περιστερίου, απο τις 7 μ.μ. το απόγευμα.

Στο πανέμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου, θα έχει στηθεί το «Δωμάτιο Απόδρασης  – Escape Room».

Το Escape Room  έχει στόχο και σκοπό την ενημέρωση των νέων με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο όσον αφορά τις αρχές της Σωστής Διατροφής, για την πρόληψη του Σακχαρώδους  Διαβήτη. Με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, οι νέοι ενημερώνονται και εμπεδώνουν σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή, η οποία βοηθά αποτελεσματικά στην πρόληψη του Διαβήτη.

Κάθε γρίφος που πρέπει να λυθεί είναι και ένα βήμα γνώσης πιο κοντά στην πρόληψη του διαβήτη, με τελικό στόχο την απόλυτη οχύρωση απέναντι στην ασθένεια.

Κατα τη διάρκεια της βραδιάς  θα πραγματοποιούνται Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από την Ascensia Diabetes Care.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

19:00  –  Escape Room: Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου

18:30 –  Συναυλία με την Ανδριάννα Μπάμπαλη

Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 65 200 62 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kartadiaviti.gr

διαβήτη