Νοσοκομειακοί Γιατροί κατά Χρυσής Αυγής! «Μην την αφήνετε να εισβάλει στα Νοσοκομεία!

  • Iatropedia
Ανεπιθύμητα πρόσωπα αποδεικνύονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής για τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς καθώς η Ομοσπονδία του κλάδου (ΟΕΝΓΕ) καλεί όλους τους γιατρούς να καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια εισβολής μελών της οργάνωσης στο ΕΣΥ.

Persona Non Grata είναι για τους νοσοκομειακούς γιατρούς τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Η Ομοσπονδία του κλάδου (ΟΕΝΓΕ) καλεί όλους τους γιατρούς να αποτρέπουν ρατσιστικά φαινόμενα αλλά και να καταγγέλλουν κάθε είδους προσπάθεια εισβολής μελών της εθνικιστικής οργάνωσης στα νοσοκομεία.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ΟΕΝΓΕ: “Οι επανειλημμένες προσπάθειες των φασιστών να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της Δημόσιας Υγείας της χώρας με τρομοκρατικές εφόδους, ρατσιστικές αιμοδοσίες και «ιατρεία» δε μπορεί και δεν πρέπει να γίνουν ανεκτές από τους Νοσοκομειακούς γιατρούς, τους υγειονομικούς και τους δημοκρατικούς πολίτες.

Ρατσιστικές πρακτικές και μέθοδοι που βρίσκονται από την φύση τους σε πλήρη αντιδιαστολή με την Ιατρική Δεοντολογία και το αναμφισβήτητο δικαίωμα για ισότιμη περίθαλψη όλων των ανθρώπων θα μας βρουν απέναντι τους. Την περίοδο της πλήρους αποσάθρωσης των εργασιακών δικαιωμάτων των νοσοκομειακών, η Χ.Α., το μακρύ χέρι του συστήματος και της εργοδοσίας υπόσχεται ένα μέλλον με ημερομίσθιο 20 ευρώ, απλήρωτη εργασία για τους άνεργους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φοροαπαλλαγές για το κεφάλαιο”.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα το σωματείο των εργαζομένων του Ευαγγελισμού χαρακτήρισε ανεπιθύμητους του Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πάγωσε» το μέτρο για τα φάρμακα για το στομάχι! Πως απέσυραν τη ρύθμιση

Σοκ! Ιατροδικαστές καταγγέλλουν: συνάδελφοί μπερδεύουν ακόμη και τις σορούς!

Επανεξελέγη πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών ο Δ.Βαρνάβας

Γιατί οι όμορφες γυναίκες είναι “βάσανο” στο χώρο εργασίας;

Έρευνα για τον ύπνο: Η αϋπνία, οι διαταραχές και οι φάσεις του ύπνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν