«Καλό ταξίδι Άννα»: Οι γιατροί αποχαιρετούν την 28χρονη ειδικευόμενη συνάδελφό τους που χάθηκε σε τροχαίο

  • Γιάννα Σουλάκη
Νοσοκομειακοί γιατροί
Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της 28χρονης ειδικευόμενης γιατρού στο Νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς" Άννας Τζελέπη, εκφράζουν, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη και με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ).

Συγκλονισμένη είναι η ιατρική κοινότητα από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στην περιφερειακή λεωφόρο Υμηττού, με θύμα μια 28χρονη ειδικευόμενη γιατρό, που υπηρετούσε στην Ά Παθολογική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς».

«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών.
Καλό ταξίδι Άννα», τονίζει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των γιατρών.

Συγκλονισμένη για τον χαμό της νεαρής γιατρού είναι και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε στο iatropedia.gr ότι η άτυχη κοπέλα εργαζόταν στο τμήμα της:

«Μια εξαιρετική κοπέλα και συνάδελφος, δίπλα μου δούλευε, σε διπλανά γραφεία. Τι να πω τώρα; Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, που δεν είχε τίποτα, ήταν απόλυτα υγιής. Είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Σκέφτομαι τους γονείς της. Κρίμα, κρίμα που χάθηκε μια νέα γιατρός με τόσα όνειρα!…Δεν έχω λόγια….», τονίζει συγκλονισμένη η Ματίνα Παγώνη.