Νέο Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας προτείνει ο Βασίλης Κικίλιας στη θέση του Διοικητή που καρατόμησε

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Νέα πρόταση προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κάνει με απόφασή του ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, για τη θέση του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με απόφασή του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προτείνει νέο Διοικητή για την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, στη θέση του κ. Γιώργου Τοπαλίδη, οποίος παύθηκε από τα καθήκοντά του πριν καν αναλάβει, καθώς βρέθηκε να μην κατέχει – σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας – τον διδακτορικό τίτλο που ανέφερε στο βιογραφικό του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο νέος προτεινόμενος Διοικητής από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας, είναι ο κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

Δείτε επίσης – Βασίλης Κικίλιας: ‘Επαυσε Διοικητή Υγειονομικής Περιφέρειας γιατί δεν είχε το διδακτορικό που δήλωσε

Δείτε το βιογραφικό του νέου Διοικητή 3ης ΥΠΕ που αποφάσισε να προτείνει ο Βασίλης Κικίλιας

Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης γεννήθηκε το 1967. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων-Δυτικής Ελλάδος. Η Διδακτορική του Διατριβή έχει τίτλο: « Η Ικανοποίηση του Εσωτερικού Πελάτη και η Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών. Μια Εμπειρική Μελέτη στον Χώρο της Υγείας».

Από το 1997 εργάζεται στο ΕΣΥ ως διοικητικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει Διοικητής του Νοσοκομείου Κοζάνης και Υποδιοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Σήμερα είναι ο Διοικητικός & Οικονομικός Διευθυντής της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας του Νοσοκομείου Πέλλας

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, ενώ οι επιστημονικές του δραστηριότητες επεκτείνονται στην παρουσίαση πλήθους εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια με θεματικά πεδία τα Οικονομικά, το Management και την Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών Υγείας καθώς και στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων σε έγκριτα διεθνή και ελληνικά περιοδικά, με πλήθος ετεροαναφορών σε αυτά.

Είναι εισηγητής στον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης με επιστημονικό αντικείμενο τα Οικονομικά της Υγείας, την Διοίκηση Mέσω Στόχων, τον Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας-Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο την Διοίκηση & Οικονομία Νοσηλευτικών Μονάδων. Επίσης, είναι μέλος ΣΕΠ στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ έχοντας αυτοδύναμη διδασκαλία στα αντικείμενα της Διοίκησης Υπηρεσιών και των Οικονομικών της Υγείας.

Δείτε τα βιογραφικά των υπόλοιπων Διοικητών –  Αυτοί είναι οι 7 νέοι Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν