Με SMS τα αποτελέσματα των rapid tests στους πολίτες

  • Γιάννα Σουλάκη
Αποτελέσματα για τα τεστ κορονοϊού θα παραλαμβάνουν οι πολίτες με sms, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, αποκάλυψε ότι από τα τεστ αντιγόνων που πραγματοποιήθηκαν στο Μετρό στο Σύνταγμα, έξι έχουν βρεθεί θετικά.

Το πρωί της Τρίτης (20.10.2020) ο Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, όπου κλιμάκια του Οργανισμού κάνουν σήμερα δωρεάν rapid tests αντιγόνου σε πολίτες.

Αφού τόνισε πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τα τεστ στους πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ευχαρίστησε τη ΣΤΑΣΥ, το υπουργείο Μεταφορών και τον ΕΟΔΥ, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι το αποτέλεσμα των τεστ θα «πηγαίνουν» με μήνυμα στο κινητό τους.

Στο Μετρό του Συντάγματος υπάρχουν 16 ιατρεία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιούν τεστ αντιγόνου για τον κορονοϊό, τόνισε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Από τα 350 τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί έξι θετικά. Τα τεστ θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι καθώς η προσέλευση είναι μεγάλη.