Μαυρομμάτης: Καμία βελτίωση, λένε οι γιατροί – Δύσκολες ώρες στη ΜΕΘ και για τη σύζυγό του

  • Γιάννα Σουλάκη
Μαυρομμάτης
Ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη. Χωρίς σημάδια βελτίωσης η σύζυγός του.

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους δίνουν μαζί στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας “Γ. Γεννηματάς”, ο Μανώλης Μαυρομάτης και η συζυγός του, γνωστή ηθοποιός Ρένα Βενιέρη.

Χθες 19/3, συμπληρώθηκε ένας ολόκληρος μήνας από την καταστροφική πυρκαγιά που οδήγησε στη ΜΕΘ με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα το αγαπημένο ζευγάρι.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός στο πανελλήνιο αθλητικογράφος δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί  να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη η οποία από την αρχή της νοσηλείας της έχει πιο βαριά κλινική εικόνα κι οι γιατροί είναι λιγότερο απαισιόδοξοι για την εξέλιξή της υγείας της.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ωστόσο, δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, όπως λένε.