Μανώλης Γλέζος: Τι λέει το Ιατρικό Ανακοινωθέν – Τον επισκέφθηκε στην ΜΑΦ ο Βασίλης Κικίλιας

  • Γιάννα Σουλάκη
Γλέζος
Κοντά στον Μανώλη Γλέζο βρέθηκε το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον επισκεφθεί στον θάλαμο της ΜΑΦ καρδιολογικής του Νοσοκομείου Νίμιτς, όπου νοσηλεύεται και να συνομιλήσει μαζί του.

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του, ο Υπουργός Υγείας βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί το πρωί στο Νοσοκομείο Νίμιτς και να δει από κοντά το εμβληματικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλη Γλέζο. Μάλιστα συνομίλησε και με τους θεράποντες ιατρούς του, αλλά και τον διοικητή του νοσοκομείου και ενημερώθηκε δια ζώσης για την κατάσταση της υγείας του. Ο υπουργός Υγείας, ο οποίος προηγουμένως είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό, μετέφερε στον Μανώλη Γλέζο τις ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη, για γρήγορη ανάρρωση. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr, ο υπέργηρος πολιτικός νοσηλεύθηκε αρχικά στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, καθώς διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις υποσκληρίδιο αιμάτωμα του εγκεφάλου, ενώ στη συνέχεια υπέστη και πνευμονικό οίδημα, γεγονός το οποίο υποχρέωσε τους γιατρούς να τον εισάγουν για εντατικότερη παρακολούθηση στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) της Καρδιολογικής Κλινικής. Οι θεράποντες γιατροί του είναι αισιόδοξοι, ωστόσο, ο Μανώλης Γλέζος δεν παύει να είναι σε προχωρημένη ηλικία, γεγονός το οποίο τους έχει θέσει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

Το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ εξέδωσε πριν από λίγο την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή«.