Κρίσιμη η κατάσταση με την πανδημία: Σε σοβαρές ανακοινώσεις προχωρά ο Μητσοτάκης αύριο στις 12:00

  • Γιάννα Σουλάκη
Μητσοτάκης
Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση στην χώρα μας με την πανδημία του κορονοϊού. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός με τον Σωτήρη Τσιόδρα στο πλευρό του θα απευθυνθούν στους πολίτες. Ολικό lockdown εισηγούνται οι ειδικοί.

Ανακοινώσεις για την πανδημία του κορονοϊού θα κάνει αύριο στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και μαζί του θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Μάλιστα θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες μιλούν είτε για ολικό lockdown είτε για lockdown στην Αττική. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν επίσης για  νέο σοκαριστικό ρεκόρ κρουσμάτων το οποίο θα ανακοινωθεί σήμερα.

Την δραματικότητα της κατάστασης περιέγραψε και στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Είπε ότι η πανδημία εξαπλώνεται ραγδαία και αυτή την στιγμή έχουμε μεγάλη έξαρση. Ερωτηθείς αν πηγαίνουμε σε lockdown είπε: «Θα ανακοινωθεί ποιο είναι το αναγκαίο μέτρο αλλα ο δισταγμός και η καθυστερημένη λήψη μέτρων οδηγεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που μπορεί κανείς να αποφύγει».

Είπε ακόμα ότι τους επόμενους μήνες θα ζούμε με μέτρα που θα λαμβάνονται και θα αίρονται.

Πηγή: Newsit.gr