Κουρουμπλής κατά Πολάκη: Βέλη εκ των έσω για το ΚΕΕΛΠΝΟ

"Το ΚΕΕΛΠΝΟ λειτουργούσε μια χαρά, ο Θανάσης Γιαννόπουλος είναι ένας άνθρωπος που τοποθέτησα εγώ στο ΔΣ", δήλωσε ο τ. υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής κατευθύνοντας τα ...βέλη του απευθείας κατά του Παύλου Πολάκη.

Υπέρ του καθηγητή Αθανάσιου Γιαννόπουλου που "απέλυσε" εν μία νυκτί από το ΚΕΕΛΠΝΟ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, τοποθετήθηκε ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Απαντώντας σε ερώτημα του Γιώργου Αυτιά, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ξεκάθαρα ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ λειτουργούσε καλά και είπε συγκεκριμένα για τον κ. Γιαννόπουλο ότι "είναι ένας άνθρωπος που τοποθέτησα εγώ στο Διοικητικό Συμβούλιο".

Ο κ. Πολάκης είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο -ό,τι κι αν πιστεύει κανείς για το ΚΕΕΛΠΝΟ- ότι παρενέβη παράτυπα και προσπάθησε να διορίσει εκείνους που θεωρούσε κατάλληλους στις θέσεις των ΜΕΘ.

Τώρα, με τις δηλώσεις Κουρουμπλή που βρίσκεται στο ίδιο πολιτικό κόμμα με τον κ. Πολάκη και ο ίδιος είχε κάνει τις επιλογές στο προηγούμενο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι σαφές ότι τίθεται ζήτημα για τον αναπληρωτή υπουργό εκ των έσω και τρίζει όλο και πιο δυνατά η καρέκλα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν