Κορωνοϊός: Στη μάχη κατά του ιού ζητά να μπει εθελοντικά ο Παύλος Πολάκης

  • Γιάννα Σουλάκη
Πολάκης
Την διαθεσιμότητα του να ενταχθεί εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ που διαχειρίζεται τις κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διατύπωσε εγγράφως, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και γιατρός, Παύλος Πολάκης.

Την πρόθεσή του να ριχτεί στη μεγάλη μάχη που θα γίνει το επόμενο διάστημα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όλης της χώρας, εξέφρασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ) και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ο Παύλος Πολάκης θέτει τον εαυτό του στην διάθεση του κράτους για βοήθεια σε εθελοντική βάση. Στην επιστολή του δηλώνει διαθέσιμος να βοηθήσει με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, καθώς αναφέρει ότι διαθέτει την ειδικότητα του χειρουργού-εντατικολόγου.

Κορωνοϊός: Δείτε ολόκληρη την επιστολή του Παύλου Πολάκη στην ΕΕΕΘ

«Κυρία Κοτανίδου, Κυρία Θεοδωρακοπούλου,

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα, στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλής και κομματικών διαδικασιών, δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι ).
Εν αναμονή απαντήσεως,

Πολάκης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων»