Kορωνοϊός: Ακόμη δύο θύματα του ιού στη χώρα στο Νίμιτς – Χάθηκαν 5 άνθρωποι σε ένα 24ωρο

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην χώρα, ενώ από εχθές το βράδυ έχουν καταλήξει σε ΜΕΘ συνολικά 5 ασθενείς. Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα μας, δυστυχώς, έφτασε τους 98.

Τα δύο θανατηφόρα κρούσματα καταγράφηκαν στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, το οποίο έχει γίνει νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 85 και 87 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής τρεις ασθενείς με COVID-19 υπέκυψαν στις επιπλοκές του κορωνοϊού, ακόμη τρεις άνδρες. Οι δύο από θανόντες ήταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και ο τρίτος στο ΑΧΕΠΑ. Τους 98 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού ήταν μέχρι τη χθεσινή καταγραφή του ΕΟΔΥ 2.081.

Δείτε επίσης – Κορωνοϊός: Ακόμη τρεις άνθρωποι κατέληξαν στη χώρα από τον ιό

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην 52η θέση παγκοσμίως σε συνολικό αριθμό διαγνωσμένων κρουσμάτων, έναντι της 43ης που βρισκόταν πριν μία εβδομάδα. Είναι επίσης 17η στην Ευρώπη, όπως και την προηγούμενη Κυριακή.