Κορωνοϊός: 55 τα θύματα του ιού στην Ελλάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
κορωνοϊός
Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της χώρας. Πρόκειται για δύο άνδρες, από την Πέλλα και την Αλεξανδρούπολη, που κατέληξαν από τη βαριά πνευμονία που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Αν και η αύξηση των θανάτων στη χώρα μας δεν είναι ραγδαία, ακόμη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορωνοϊός στην Ελλάδα. Ένας 66χρονος στο νοσοκομείο της Έδεσσας και ένας 78χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι τα τελευταία θύματα του ιού.

Για τον νεκρό από την Αλεξανδρούπολη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι άνδρας 78 ετών.

Κορωνοϊός: Τι δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας για τον 66χρονο άνδρα

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και κατέληξε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.

Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά, είπε ο κ. Τζαμτζής, ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.

Με πληροφορίες από Newsit.gr