Κορονοϊός: 300 μόνιμοι γιατροί αναλαμβάνουν υπηρεσία από αύριο στις ΜΕΘ των νοσοκομείων

  • Γιάννα Σουλάκη
COVID-19
Με τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη, προσλαμβάνονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία από αύριο στα δημόσια νοσοκομεία, 300 γιατροί σε μόνιμες θέσεις.

Με την τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατέθεσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, προσλαμβάνονται άμεσα 300 μόνιμοι ιατροί που θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων όλης της χώρας.

Πιο αναλυτικά, εκτός από τις 200 θέσεις που προέβλεπε η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, προσλαμβάνονται σε μόνιμες θέσεις και 100 από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού.

Σε σχετική δήλωση, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρει: «Από αύριο, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τόσο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού όσο και οι επιλαχόντες, μπορούν να προσέρχονται στα Νοσοκομεία και να αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Δηλώσεις και δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια,  δημιουργούν σύγχυση στους ιατρούς μας, και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν