Κικίλιας: «Fake news οι καταγγελίες για κλινικές του ΕΣΥ που κλείνουν»

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας διαψεύδει τις καταγγελίες που γίνονται κατα κόρον τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ από συνδικαλιστές γιατρούς και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία, για κλινικές του ΕΣΥ που υπολειτουργούν ή βάζουν λουκέτο.

Με ανάρτησή του στο facebook, o υπουργός Υγείας χαρακτηρίζει «άσκοπες» και «στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις» και απαντά ξεχωριστά για κάθε μία περίπτσωη που είδε τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Για να μη διακινούνται «άσκοπα» και στοχευμένα ψευδείς ειδήσεις:

1. Το παιδιατρικό ιατρείο του παραρτήματος του Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» στην Καλλιθέα λειτουργεί κανονικά.  Χθες, μετακινήθηκαν από άλλες δομές δύο παιδίατροι οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες μέχρι την πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Δείτε επίσης: Έκλεισε παράρτημα του Παίδων με τη συνταξιοδότηση της μοναδικής παιδιάτρου – Εξέταζε 7.000 παιδιά το χρόνο

2. Το Παθολογοανατομικό Τμήμα του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» λειτουργεί με τη μετακίνηση γιατρού από το διασυνδεόμενο νοσοκομείο «ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες μέχρι την οριστική διευθέτηση του προβλήματος.

3. Το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Παίδων Πεντέλης δεν κινδυνεύει να κλείσει. Είναι στελεχωμένο με τρεις γιατρούς και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα και η τέταρτη θέση που είναι κενή», αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν