«Καραμπόλα» φέρνει στο Υπουργείο Υγείας τον γιατρό Βασίλη Κικίλια

  • Γιάννα Σουλάκη
Βασίλης Κικίλιας
Σε σταυρόλεξο για ... δύσκολους λύτες αναδεικνύεται για τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το μοίρασμα των χαρτοφυλακίων των Υπουργείων, με τις καραμπόλες να δίνουν και να παίρνουν, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Τελευταίες πληροφορίες φέρνουν στον Υπουργικό θώκο του Υπουργείου Υγείας -τον μέχρι χθες «σίγουρο» για το Υπουργείο Άμυνας- Βασίλη Κικίλια. 

Ο Βασίλης Κικίλιας είναι ιατρός με ειδικότητα στην ορθοπεδική, και πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής. Διατέλεσε υπουργός στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015. Είναι βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012.

Εντωμεταξύ, το όνομα του Βασίλη Κοντοζαμάνη, φαίνεται ότι «κλειδώνει» στη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι πτυχιούχος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστήμονας Πολιτικής και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας (MSc/ University of Birmingham) και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ/ ΑLBA)

«Σκληρή δουλειά» υποσχέθηκε προεκλογικά ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μέχρι το απόγευμα θα ανακοινώσει την υπουργική σύνθεση της κυβέρνησης. Οπότε μέχρι την τελευταία στιγμή τα υπουργεία φαίνεται ότι θα αλλάζουν χέρια.

Δείτε επίσης: Υπουργείο Υγείας: Η νέα ηγεσία στην Υγεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν