Καμία απόλυση δεν θα γίνει στο ΕΣΥ διαβεβαιώνει εκ νέου ο Άδωνις

  • Iatropedia
«Θα τα κάνω πιο γρήγορα από την Τρόικα. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στον χώρο της Υγείας .

Mιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επανέλαβε πως δεν θα γίνουν απολύσεις, ενώ αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις υπογράμμισε πως:«δεν γίνονται λόγω μνημονίου, είναι η εφαρμογή προειλημμένων αποφάσεων που σε άλλες χώρες έγιναν πριν 20 χρόνια και εδώ δεν γινόντουσαν για πολιτικούς λόγους. Γίνεται για να έχουμε καλύτερες παροχές υγείας, δεν είναι επιταγή της τρόικας», προσθέτοντας πως οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται τις μεταρρυθμίσεις.

Στην ίδια συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ενώ άφησε αιχμές εναντίον του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ο οποίος έκρινε αντισυνταγματική την απόφαση για κατασχέσεις σε αργίες, λέγοντας πως «ό,τι λέει δεν σημαίνει πως ισχύει και νομικά», ενώ υποστήριξε πως ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση

«Έχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει, δεν σημαίνει όμως πως επειδή το λέει είναι και έτσι», σημείωσε ο υπουργός, προσθέτοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει «καμία ανησυχία σε κανέναν πολίτη πως θα μπει κάποιος στο σπίτι του το βράδυ. Η απόφαση βγήκε για τους βαρόνους της νύχτας και πολλοί έχουν δικηγόρους από τον ΔΣΑ για την υπεράσπισή τους».

Επιπρόσθετα, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι μεγάλο πρόβλημα και είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης λόγω της γεωγραφικής μας θέσης. Δίνουμε μάχη για αναδείξουμε το ζήτημα στην Ευρώπη».

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση λυπάται τους λαθρομετανάστες, όμως «πρέπει να γίνει σαφές πως πλέον στην Ελλάδα δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Και κατέληξε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή πρωτοστατούν στη μάχη για να καταργηθούν τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών για δικούς τους ιδιοτελείς πολιτικούς σκοπούς. Οι ανακοινώσεις τους είναι ίδιες. Η μόνη διαφορά είναι πως ο ένας λέει να νομιμοποιηθούν και οι άλλοι να απελαθούν, στην ουσία όμως οι ανακοινώσεις τους είναι ίδιες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γενόσημα για όλους περιλαμβάνουν τα νέα μέτρα της τρόικας.Τι αλλάζει το Σεπτέμβριο

Πρώτο κύμα κινητικότητας στο ΕΣΥ.Έπεται συνέχεια

Ουρές για μια θέση διοικητή στα Δημόσια νοσοκομεία.Οι προθεσμίες τρέχουν