ΙΣΑ κατά Σκοπούλη: «Να φύγει τώρα από την κυβέρνηση»! Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες

  • Iatropedia
Στο …θανατηφόρο δόρυ του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και συνολικά της Κυβέρνησης αναδείχθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών που υιοθετεί βαρύ κατηγορώ κατά της υφυπουργού Υγείας Φ. Σκοπούλη.

«Μία υπουργός, που μιλά χωρίς να γνωρίζει, που εμποδίζει τη λειτουργία του Κράτους στα Κέντρα Αναφοράς για το AIDS, που παρακωλύει την εργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ, που υπόσχεται εμβόλια χωρίς να υπάρχουν….όσο γρηγορότερα φύγει από το Υπουργείο Υγείας, τόσο καλύτερα για την Αποκατάσταση της Δημόσιας Υγείας» είναι ένα αυτούσιο κομμάτι της καυστικής ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες Κυριακή η διοίκηση του ΙΣΑ η οποία επέδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά προς υπεράσπιση της Κυβέρνησης. Είχε προηγηθεί το Σάββατο συνέντευξη της κας Σκοπούλη όπου η κα Σκοπούλη επέκρινε σφόδρα ολόκληρη κυβερνητική πυραμίδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε περίπου «ανίκανο» τον υπουργό Υγείας και πολιτικό της προϊστάμενο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, ενώ άφησε βαρύτατες αιχμές για τον πρωθυπουργό. Από τα πυρά της κας Σκοπούλη δεν ξέφυγε ούτε ο Α. Σαμαράς για τον οποίο σε ερώτηση αν τον πρωθυπουργό τον απασχολούν τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, απάντησε: «Σιγά μη στεναχωριέται ο Σαμαράς με τέτοια πράγματα»!!!

Αναλαμβάνοντας ρόλο όψιμου υπερασπιστή της κυβέρνησης στις ομολογουμένως εκτός ορίων επικρίσεις της υφυπουργού Υγείας η διοίκηση του ΙΣΑ ζητά την αποπομπή της από την κυβέρνηση αφού, όπως αναγράφει χαρακτηριστικά στην κυριακάτικη!!! ανακοίνωση «…Μία κυβερνητική εκπρόσωπος της Υγείας που προσβάλλει τον Πρωθυπουργό, τους Κυβερνώντες, τους γιατρούς και τους ασθενείς και υποβαθμίζει όχι μόνο τη νοημοσύνη των φορέων της Υγείας, αλλά και της κοινής γνώμης, δεν έχει καμία θέση στην άσκηση πολιτικής για την Υγεία».

Μάλιστα ο ΙΣΑ δεν διστάζει να προβεί και σε υποδείξεις προς τον πρωθυπουργό οριοθετώντας τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα πρόσωπα στους υπουργικούς θώκους του υπουργείου Υγείας που όπως επισημαίνεται «χρειάζεται ηγεσία με στρατηγική, γνώση και αποτελεσματικότητα»!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται νέο τσεκούρι στους μισθούς του ΕΣΥ! Τι χάνουν οι εργαζόμενοι

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε 59χρονο βαριά ασθενή και άνεργο!

Έρχεται η τρόικα! Τι θα ελέγξει στην Υγεία

Πως αντιμετωπίζουμε τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο;

Γιατί υπερηφανευόμαστε για τις ερωτικές μας επιδόσεις