Υπουργείο Εργασίας για επιδόματα σε παιδόφιλους: Δε δίνουμε τέτοιες παροχές

  • Iatropedia
Επιχειρεί να διαψεύδει το υπουργείο Εργασίας μετά το σάλο που προκλήθηκε ότι θα χορηγήσει επιδόματα σε παιδόφιλους, επιδειξίες, και λοιπούς συμπολίτες μας που παρουσιάζουν εξοργιστική συμπεριφορά, τονίζοντας ότι πρόκειται απλώς για …επιστημονική εκτίμηση αναπηρίας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, δεν πρόκειται για παροχές αλλά για πιστοποίηση αναπηρίας, η οποία να σημειωθεί ότι δημοσιεύτηκε ακόμη και σε ΦΕΚ.

«Ο νέος Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) καταρτίστηκε από επιτροπή ιατρών υψηλού κύρους με βάση τις ιατρικές απόψεις, καθώς αναγνωρίσθηκε από όλους η ανάγκη επικαιροποίησης του παλαιού ΚΕΒΑ που ίσχυε από το 1993.

Τα ποσοστά του νέου ΚΕΒΑ αφορούν αποκλειστικά σε ιατρική πιστοποίηση της αναπηρίας και όχι την απονομή παροχών προς τους ασφαλισμένους» υπογραμμίζεται.

Όπως φαίνεται ακριβώς επειδή προκλήθηκε σάλος στο πανελλήνιο ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης υποχρεώθηκε να προβεί στη σχετική διάψευση συμπληρώνοντας μάλιστα ότι: «Κανείς ασφαλισμένος δεν έχει λάβει καμία προνοιακή παροχή με βάση τα νέα ποσοστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους

κόβουν και τα επιδόματα σε ασθενείς με AIDS

ποιοί θα πάρουν προνομιακά επιδόματα ως το τέλος του έτους