Η πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τους Έλληνες επιστήμονες που νίκησαν τον κορωνοϊό

  • Γιάννα Σουλάκη
Σακελαροπούλου
Στον κήπο του προεδρικού Μεγάρου και τηρώντας τις κοινωνικές αποστάσεις συναντήθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τους επιστήμονες που προστάτευσαν την υγεία των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του 1ου κύματος του κορωνοϊού. Από τη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά ο καθηγητής παθολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενημερώθηκε  από τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Covid-19, για όλα όσα προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος του κορωνοϊού -το οποίο αντιμετώπισε με επιτυχία η χώρα μας- αλλά και τα επόμενα βήματα που θα γίνουν στην κατεύθυνση της προστασίας της δημόσιας υγείας, ενόψει του ανοίγματος των συνόρων στον τουρισμό.

Υποδεχόμενη την επιτροπή, η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε την χαρά της για την συνάντηση, ενώ, απευθυνόμενη στα μέλη της Εθνικής Επιτροπής, τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για τον τρόπο που λειτούργησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντηση:

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Δ) και ο επικεφαλής της ομάδας των Λοιμωξιολόγων Σωτήρης Τσιόδρας (Α), στη σημερινή συνάντηση της Προέδρου με τους επιστήμονες της ομάδας των Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ που αντιμετωπίζει τον κορονοϊό, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές