Η γλυκόπικρη είδηση του 2015: Η ασθένεια και ο πόνος ένωσαν τους ανθρώπους σε μια ολόκληρη πόλη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μια ολόκληρη πόλη έφερε νωρίτερα τα Χριστούγεννα για ένα 7χρονο αγοράκι με καρκίνο στον εγκέφαλο, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Σε μια συγκινητική πράξη καλοσύνης, χιλιάδες κάτοικοι του St George στον Καναδά γιόρτασαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα...

Στόλισαν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, πήραν μέρος σε μία παρέλαση με 25 άρματα, χορευτές και τον Άγιο Βασίλη και γενικά έκαναν αρκετές εβδομάδες πριν, αυτά που συνηθίζονται στην πόλη τους την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Οι γιατροί είχαν συμβουλέψει την τραγική μητέρα του 7χρονου να γιορτάσει νωρίτερα τα Χριστούγεννα μαζί με τον Evan και όταν η η Nicole Wellwood άκουσε τα δυσάρεστα, ρώτησε την οικογένειά της αν θα ήθελαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα τον Οκτώβριο ώστε να μπορέσει να είναι και ο γιος της μαζί τους.

Οι συγγενείς μετέδωσαν τα νέα και μοίρασαν στον κόσμο φυλλάδια. Πολύ γρήγορα, χιλιάδες άνθρωποι έμαθαν τα σχέδια των πρώιμων Χριστουγέννων. Οι κάτοικοι άρχιζαν από νωρίς να στολίζουν τα σπίτια τους με φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και κάποιοι ανέλαβαν να οργανώσουν την χριστουγεννιάτικη παρέλαση η οποία πέρασε μπροστά από το σπίτι του Evan.