Greek…statistics και στην Υγεία!

  • Iatropedia
Λανθασμένα στοιχεία φαίνεται ότι έχει παραδώσει στην τρόικα για την κατάσταση στο ΕΣΥ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας γεγονός βέβαια που δε φαίνεται να έχει περάσει απαρατήρητο στους εκπροσώπους των δανειστών μας οι οποίοι έρχονται στις 19 Ιανουαρίου στο υπουργείο Υγείας με …άγριες διαθέσεις.

Τον… πέλεκυ της τρόικας φαίνεται ότι θα δουν στις 19 Ιανουαρίου τα στελέχη του υπουργείου Υγείας καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, τα δεδομένα που έχουν παραδώσει στους δανειστές μας δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα.

Το …μαγείρεμα των αριθμών όμως σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση των νοσοκομείων αλλά και την ολοκλήρωση των έργων, δεν ξέφυγε από τα μάτια της τρόικας η οποία έπειτα από λεπτομερή εξέταση των πληροφοριών κατέληξε πως δεν είναι απολύτως αληθινά.

Ήδη τα μηνύματα από τους τροϊκανούς έχουν φθάσει στην οδό Αριστοτέλους και όλοι αναμένουν να …αστράψει και να βροντήξει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου οπότε και οι εκπρόσωποι της τρόικας θα περάσουν την πύλη του υπουργείου Υγείας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου υγείας τρέχουν και δεν φθάνουν τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να σώσουν ότι μπορούν.

Τα …λάθη εντοπίζονται κυρίως στα οικονομικά στοιχεία του ΕΣΥ αλλά και στην ολοκλήρωση των έργων όπως στη μηχανογράφηση και στους προϋπολογισμούς.

Εξάλλου και στην τελευταία συνάντηση της τρόικας με το υπουργείο Υγείας τα μηνύματα ήταν ήδη ξεκάθαρα όταν είχαν παραδοθεί προϋπολογισμοί για 131 νοσοκομεία και όχι για 81 που υποτίθεται ότι είχαν συγχωνευθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

νέο ψαλίδι σε δαπάνες και προσωπικό με εντολή της τρόικας

ξεκίνησαν οι εφεδρείες για την υγεία

σε εφεδρεία και οι γιατροί;

βαρύ μαχαίρι στον προυπολογισμό του 2012 για την υγεία